dankjewel

Vandaag geen lang berichtje zoals jullie van me gewoon zijn. Vandaag neem ik even de tijd om jullie te bedanken.

Ik wil jullie even heel erg bedanken. Ik ben sinds februari met mijn blog een heel andere weg ingeslagen en toch zijn jullie me blijven volgen. Ik schrijf nu over de dingen die me echt liggen. Ik schrijf stukken die soms wel een uitdaging zijn, maar waarvan ik zelf ook leer. Ik ga nu echt voor teksten die beschrijven hoe ik ben en ik deel maar al te graag mijn gedachten met jullie.

Nog steeds vind ik het spannend als ik iets met jullie deel, omdat het ook zo persoonlijk en kwetsbaar kan zijn. Maar ik weet gelukkig dat het bij jullie veilig ligt en dat ik er sommigen misschien wel mee help.

Ik begon met een nieuw concept van mijn blog in een periode waarin ik eigenlijk niet goed in mijn vel zat, maar ik kan zeggen dat het schrijven als een soort therapie werkte. Ik ben beter geworden. Ook dankzij de lieve steun van vrienden en familie die me een berichtje stuurden als ze het hadden gelezen. Ik heb veel gehad aan jullie steun en liefde! Dankjewel daarvoor!

Ik zie jullie nog terug in vele posts ; )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: