sunny goals

De zomer van de vrijheid lokt, zeggen ze steeds vaker. Maar ook een periode dat ik (hopelijk) eindelijk rust kan vinden na een zwaar jaar. Daarom deel ik vandaag mijn goals voor deze zomer.

Toen de Notre Dame nog niet was afgebrand

Reizen/uitstapjes

Ik verlang al langer terug naar reizen, ik denk wij allemaal wel. Voor mij stond de zomervakantie voor corona altijd voor een paar weken reizen. Ik kwam volledig tot rust, want ik werd eindelijk verlost van zorgen. Maar helaas kom ik al twee jaar niet op die manier tot rust, dus hopelijk kan het deze zomer toch. Even weg van alles. Het opperste geluk weer opzoeken.

Sociaal contact oppakken

Door het zware jaar en een jaar waarin ik weinige vrije momenten kreeg, heb ik ook heel wat vriendschappen on hold moeten zetten. Iets waar ik me vaak schuldig over heb gevoeld, want ik was misschien wel niet meer diezelfde vriendin te noemen zoals daarvoor. Daarom ben ik ook van plan om niet alleen de volle aandacht op mezelf te vestigen deze maar ook op mijn lieve vrienden. Gezellige avondjes in de nachtzon, lekker eten en drinken en leuke daguitstapjes.

Ondernemen

Het is misschien allemaal wat te vroeg en te ambitieus, maar toch wil ik naast rust ook stiekeme plannen maken richting de toekomst. Waar wil ik heen? Wat wil ik bereiken en vooral wat kan beter? Ik wil in de toekomst een journalist zijn die het menselijke niet vergeet. Daarom zou ik er ook meer rond willen doen. Podcastideeën bedenken, interessante gesprekken voeren en mijn blog uitbreiden. Dat zijn allemaal spannende plannen voor de toekomst. (Spannend!)

Mediteren

Om mijn stress voor de komende jaren onder controle te leren houden, wil ik ook aan de slag gaan met yoga, meditatie en mindfulness. Ik wil me veel bewuster worden van mijn ongezond gestrest lijf, aangezien ik nog lang met dit lichaam moet rond sleuren. Als ik nu niet dringend begin met beter voor mezelf te zorgen, dan ga ik er niet geraken. Dan maak ik mezelf echt nog meer kapot en ik zit nu al aan ver boven mijn limiet.

Ik houd jullie deze zomer op de hoogte van wat ik uiteindelijk heb geleerd en verwezenlijkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: