swiping single

Daar zit je dan. Alleen in de zetel. Daar lig je dan. Alleen in een voor jou veel te groot bed. Het is weer vrijdagavond. Single Night in plaats van Date Night. Je gaat weer een eenzame avond tegemoet…

Natuurlijk zit niet iedereen vrijdagavond te snakken naar gezelschap, we hebben ook wel eens nood aan me-time. Jij met je vuist, ik met mijn vinger. Uiteraard zijn we op vrijdag-en zaterdagavond ook wel eens op zoek naar meer. Dan durven we de verleiding aan. Het is Tinder-tijd, tijd om onze eenzaamheid weg te swipen. Temptaaaaatttiiiiiooooonn.

Je swipet en swipet, al blij als je er een vijftal naar rechts kan swipen, en af en toe kijkend naar het aantal matches. Je ziet wat voorbijkomen. Weeral een man die in zijn bloot bovenlijf voor een spiegel staat te poseren (zijn sixpack of biceps showende), weeral een zatte foto op café of festival, weeral een foto met zijn beste vriendin, weeral een man zonder zichtbaar gezicht, weeral een foto met de tong uit de bek. Way too hot to handle natuurlijk.

Wij zijn de jury die oog hebben voor elk vlees dat we in de kuip hebben. Voor een worstje groot of klein, moet je bij de beenhouwer zijn. Tegenwoordig kunnen we ook online rond de vuurkorf zitten en tegen Viktor en Holly zeggen met welk worstje we een koppel zouden willen vormen. Maar helaas verlaat een worstje of een borstje ook wel eens het spel. Er is niet voor iedereen plaats rond deze magische vuurkorf van liefde en lust.

Het aantal matches bepaalt of je liefdesavontuur een kans op slagen heeft. Een tip: hoe bloter, hoe beter, hoe geiler, hoe groter de kans op een schot in de roos. Jammer genoeg, vindt niet elke pijl de weg naar de roos. We lopen soms een blauwtje op, zonder iets gezegd te hebben. Gelukkig hebben we dan nog onze exen die op het strand kunnen aanspoelen, maar in dit geval hebben we geen last van de tablet of terror. Het is de enige kans om liefde en lust te vinden in deze virtuele wereld.

Elke match zorgt weer voor een ontzettend interessant en diepgaand gesprek. “Hey, alles goed? Ca va, met jou? Goed, wat doe je?”. Daar stopt het dan. Dat is ware liefde. Met die persoon zou je urenlang een gesprek kunnen voeren, want hij vraagt altijd wat je doet en hoe het met je gaat. Dat is toch genoeg? Wie is er nu op zoek naar diepgang? Liefde draait toch om lust en deze levensbelangrijke vragen? Ik weet het zeker: deze man wordt de vader van mijn kinderen. We stoppen op een hoogtepunt.

Af en toe komen we tijdens deze aangrijpende en boeiende gesprekken te weten dat “de toekomstige vader van mijn kinderen” zelf nog een kind is. Of je zelfs al bedrogen heeft, want hij heeft al effectief kinderen. SHOCKEREND. HOE KAN DIE MIJ DAT NU AANDOEN? *krokodillentranen* DAT IS WEL DE LIEFDE VAN MIJN LEVEN HE! *drama* De volgende match is binnen. De tranen zijn gedroogd, de string zit weer tussen de billen, de borsten zitten weer op hun plek en de condooms zitten weer veilig in haar achterzak. Het leven gaat voort. De volgende date is al gepland. “Wilt ge nu eens wat weten? Ik heb echt de ware gevonden!”

Soms krijgen we ook te maken met ongepaste of directe vragen. “Seks?” Bedankt voor het aanbod en fijn dat je aan mijn fysieke gezondheid denkt, maar toch wijs ik deze aanbieding vriendelijk af. Toch bedankt om je zorgen te maken over mijn conditie, maar vooral bedankt dat je me wilde redden van de droogte.

Maar dan moet het gênantste moment nog komen. Steeds vaker kom je die jongen van de peuterklas tegen, die altijd met zijn vinger in zijn neus zat te peuteren of die populaire gast van het middelbaar, die al tientallen vriendinnetjes heeft gehad (jij bent misschien zijn volgende prooi) of die gast die tegen al zijn vrienden vertelde dat hij eindelijk seks had gehad of die jongen die een jaar hoger zat en waar je al eeuwen een crush op had.

Al die mensen die vroeger onbereikbaar leken, liggen nu voor het rapen. Wat hebben we toch geluk dat Tinder dit ons kan geven. Wat zou het leven zijn zonder Tinder? Je zou zoveel minder kansen op ware liefde hebben, natuurlijk. Tinder biedt ons de meest volmaakte mensen aan. Bless God.

Tinder is het ideale hulpmiddel om het vuur van mensen te blussen, woestijnen niet te laten uitdrogen,… Tinder is een lifesaver. Anders waren we al lang verdronken in onze eenzaamheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: