wie ben ik?

Mijn blog viert deze week haar tweejarig bestaan. Al twee jaar lang deel ik mijn mooiste en slechtste momenten, schrijf ik mijn gedachten neer en geef ik mezelf een stem. Al twee jaar lang steek ik mijn beperkte vrije tijd in mijn grote liefde, mijn blog. Die verjaardag kan ik niet zomaar aan me voorbij laten gaan, dat moet gevierd worden.

Vanaf het prille begin was ik al op zoek naar mezelf en twee jaar later heeft die ‘ik’ andere vormen aangenomen, maar ben ik nog altijd op zoek. Daarom besloot ik een mini podcast te maken. Ik ging te rade bij mijn familie, medestudenten, beste vrienden en mezelf met de vraag: wie ben ik?

In aflevering 2 geef ik het woord aan mijn gezin, die me jarenlang elke dag van dichtbij volgden en zagen. Mijn familie probeert een antwoord te geven op de vraag: wie ben ik?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: