over

OVER MIJ

Hey allemaal, welkom op mijn blog! Ik ben Sofie Terryn, 21 jaar en studente Journalistiek (afstudeerrichting Tekst en Beeld) aan de AP Hogeschool Antwerpen.

Misschien jong maar niet meedogenloos struin ik rond in mijn hart, mijn stad Antwerpen op zoek naar iets nieuws. Ik wil zoeken, ik wil vinden zoals een echte ontdekkingsreiziger, alleen zonder bagage en verrekijker, maar toch op reis.

OVER “WIE HET SCHOENTJE PAST, DRAAGT HET STEENTJE BIJ”

Ik begin met bloggen omdat ik een vertrouwde wereld wens te creëren voor mezelf, maar ook voor jou. Een wereld, waarin ik mijn zwaar hoofd kan ontladen. Het zou voor verlichting moeten zorgen, maar het zou ook mij en jou moeten helpen in de zoektocht naar geluk en verbetering. Met deze blog is het de bedoeling iedereen, waaronder mezelf bewuster te maken van de dingen die mijn wereld en ook de jouwe elke dag overmeestert, maar waar we niet altijd bij stilstaan.

Vanaf vandaag trek ik mijn brave, kleine schoenen uit en wissel ik ze in voor grote, stoute schoenen om mijn steentje. Een moment van reflectie, eerlijke reflectie en een kritische blik. Iets wat we allemaal soms wat meer mogen doen, maar niet met haat.

We doen dit samen, niet alleen. We gaan samen in gesprek, wisselen gedachten uit, gaan uitdagingen aan en delen enkele tips met elkaar. Laat de nieuwe generatie nu maar sterker opstaan, dan ze straks gaat slapen.

%d bloggers liken dit: